Sopimusvuori Ry kotisivu

Kanavan kuulumisia

Auringon säteiden saattelemana olemme kulkeneet kohti kevättä. Tekemistä riittää niin että kuhina vaan käy. Jäsenlehtien tulostus ja postitus oli juuri työn alla ja sutjakkaasti saatiinkin se hoidettua, kuinkas muutenkaan. Tiistaina 19.3 pihaamme parkkeeraa Rekryauto hyvien työ- ja opiskeluvinkkien kera, klo 11-13 viipyilee siinä. Yhteisöllisyys on ajankohtainen puheenaihe nyt koko talossa, silmälläpitäen loppuvuoden käsityömessuja mutta siitä enemmän myöhemmin kunhan asia etenee.  Pidetään se vielä salaisuutena..

Tällä viikolla vietämme Aasialaisviikkoa ruokailun suhteen, ja Kapusta loihtiikin meille tapansa mukaan makunystyröitä kutittelevia lounaita. Ja tottahan tulevat vaalitkin näkyvät meillä mielenkiintoisena tapahtumana, eli keskiviikkona 27.3 pidetään vaalipaneeli klo 13-15. Paikalle saapuu kysymyksiin vastailemaan 10 henkilöä eri puolueista, joten tiedossa on varmasti hyvin mielenkiintoista keskustelua.