Sopimusvuori Ry kotisivu

Työvalmennusyksikkö Hiedanranta

Työvalmennusyksikkö sijaitsee Hiedanrannassa, Lielahden kartanossa. Hiedanranta on uusi, kehittyvä tulevaisuuden kaupunginosa Näsijärven rannalla. Työvalmennusyksikkö Hiedanranta tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa, osallisuutta vahvistavaa työtoimintaa ja sosiaalista kuntoutusta. Työvalmennusyksiköstä löytyy kolme sisäistä yksikköä, joissa palvelun käyttäjät voivat toimia. Sisäiset yksiköt ovat nimeltään Kartanon henkeen kuuluvasti: Kartanokahvila Mielihyvin, Konttuuri ja Pehtoorit. Lisäksi on Luontomieli- toimintaa alle 30-vuotiaille.

  • Kartanokahvilassa tehdään asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, leipomista ja tilauskahvituksia. Kahvila toimii myös kulttuuritilana vaihtuvine taidenäyttelyineen.
  • Konttuurissa tehdään markkinointiin, tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen, sekä erilaisiin taloushallintoon liittyviä työtehtäviä.
  • Pehtooreissa tehdään kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotehtäviä, sekä nautitaan raikkaasta ulkosäästä kartanon upeilla tiluksilla.
  • Ryytimaalla hoidetaan alueen Syötävää puistoa ja kasvihuoneita sekä torjutaan alueella kasvavia vieraslajeja. Ryytimaalla pääset myös liikkumaan luonnossa.
  • Luontomieli on alle 30 – vuotiaille suunnattua luonto- ja puutarhapainotteista työtoimintaa Hiedanrannan alueella. Luontomieli toiminnassa viljellään, liikutaan luonnossa, tutustutaan luonto- ja eläinavusteiseen toimintaan. Luontomieli rahoitetaan Tampereen kaupungin nuorisotakuuavustuksella.

Työvalmennusyksikkö sijaitsee kauniilla puistoalueella suurien tammien katveessa. Ympäristö on luonnonläheinen ja rauhallinen, jossa vuodenaikojen vaihtuminen näkyy kauniisti. Työvalmennusyksikön toimintaa kehitetään yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja teemme yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.