Sopimusvuori Ry kotisivu

Tule! Tulevaisuus toi meidät yhteen!

Tule! Tulevaisuus toi meidät yhteen!

Haluatko olla mukana tekemässä yhteisöllisempää Lielahti—Lentävänniemi-aluetta ja uudistuvaa Hiedanrannan ja Niemenrannan aluetta?

Kehitämme alueelle uusia mahdollisuuksia vapaaehtois- ja kansalaistoimintaan asukkaita ja toimijoita kuunnellen.

 

• Tule! mukaan vapaaehtoiseksi
Jos haluat tarjota tukea, apua ja aikaasi muille tai olla mukana järjestämässä toimintaa ja tapahtumia, olet tervetullut vapaaehtoiseksi. Etsimme vapaaehtoisia Sopimusvuori ry:n Kartanokahvila Mielihyvin toimintaan, Mansikkapaikkaan ja Rientolaan. Vapaaehtoisille järjestetään koulutus ja tapaamisia.

• Tule! mukaan järjestöjen verkostoon
Jos järjestät vapaaehtoistoimintaa alueella ja haluat tehdä yhteistyötä muiden järjestöjen ja toimijoiden kanssa, olet tervetullut mukaan verkostoon. Kun työskentelemme yhdessä, vältämme päällekkäisen toiminnan ja voimme yhdistää voimamme.

Puutarhajuhlat Kartanonpuistossa

Hankkeen toteuttavat yhteistyössä Sopimusvuori ry, Kansalaistalo Mansikkapaikka ja Rientolan Setlementti. Hankkeen rahoittaa STEA ja yhteistyökumppanina on Tampereen kaupunki. Työmme perustuu alueen asukkailta kerättyyn palautteeseen.

Mistä tavoitat meidät?

Sopimusvuori ry:n Hiedanrannan yksikkö ja Kartanokahvila Mielihyvin:
Sopimusvuori ry:n Hiedanrannan yksikön löydät Lielahden kartanolta, Tehdaskartanonkatu 38. Kartanolla sijaitsevan Kartanokahvila Mielihyvin toimintaan etsitään uusia ideoita ja toiveita.
Jos haluaisit vapaaehtoisena olla mukana järjestämässä toimintaa ja tapahtumia kartanolla, ota yhteyttä: katri.leppisaari@sopimusvuori.fi, p. 0444554780
Sopimusvuori ry järjestää voittoa tavoittelematta monipuolista kansalaisten hyvinvointia ja mielenterveyttä edistävää toimintaa.
Lisätietoa: www.sopimusvuori.fi

Kansalaistalo Mansikkapaikka:
Kansalaistalo Mansikkapaikan löydät osoitteessa Lentävänniemenkatu 6. Viikkokalenterimme tulee täydentymään erilaisella ystävyystoiminnalla ja hyväntekeväisyystempauksilla. Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi tai tule ideoimaan uutta! Yhteyden saat: tule@mansikkapaikka.net, p. 0401287069.
Kansalaistalo Mansikkapaikka on matalan kynnyksen kohtaamispaikka, joka tarjoaa alueen asukkaille toimintaa, tukea ja tapahtumia. Olemme uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö.
Lisätietoa: http://www.mansikkapaikka.net/

Rientolan Setlementti:
Löydät Rientolaan helposti. Yhdistyksemme toimii Niemen vanhassa kartanomiljöössä, Federleynkatu 19, ja navettamme 16 metriä korkeat rehutornit ovat oiva maamerkki. Tule ja kerro meille, mitä voisimme tehdä ja harrastaa yhdessä! Ideoita ja toiveita ottaa vastaan eija.makinen@rientola.fi, p. 0413184556.
Rientolan Setlementti järjestää sosiaalista, kasvatuksellista, liikunnallista ja kulttuurista toimintaa. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys.
Lisätietoa: https://www.rientola.fi/

Jos kiinnostut olemaan mukana järjestöjen verkostossa tai haluat tietää lisää hankkeesta, ota yhteyttä hankkeen projektipäällikkö Katri Leppisaareen katri.leppisaari@sopimusvuori.fi, p. 0444554780