Sopimusvuori Ry kotisivu

Hiihtoloma viikko.

 

Hiedanrannan Citykauris tässä moi!

Olemme siirtyneet helmikuun puolelle ja hiihtoloma viikko häämöttää jo horisontissa. Täällä kartanolla on tiedossa kaikenlaista kivaa tapahtumaa sekä lapsille että aikuisille.

Laskiaispäivänä 25.2 on tarjolla lapsekasta hauskanpitoa. Muun muassa lautapelejä hyvässä seurassa, laskiaispullien tuunausta ja villasukkadiscoa! Lisäksi ilmojen salliessa ulkoleikkejä, kuten vaikkapa lumiukkojen tekemistä. Toivotaan parasta ja lunta maahan. 😊

Kalevalan päivänä 28.2 kartanolla esiintyy kulttuuriosuuskunta Uulu. Heidän monitaiteellisen näytöksensä, Sotkan munasta maailma, kautta pääsee tutustumaan runolaulun ja Kalevalan maailmaan. Monipuolinen esitys sisältää lauluja, jotka heräävät henkiin live-piirustuksina tapahtuman aikana. Kuvitus heijastetaan videotykin kautta valkokankaalle. Perinteisten soittimien lisäksi esityksessä hyödynnetään modernia teknologiaa, kuten esimerkiksi musiikkiefektejä. Kaiken lisäksi esitys on osallistuva, yleisökin pääsee laulamaan mukana sekä piirtämään itse tarinaa paperille. Esityksen aikana syntynyt piirustus jääkin sitten muistona esityspaikkaan. Lisäksi Kartanokahvila Mielihyvässä on tarjolla perinteisiä ajankohtaan sopivia leivoksia ym. suuhun pantavaa.

Olen saanut olla mukana luomassa näitä tapahtumia. Mielenkiintoista puuhaa kaiken kaikkiaan. Tapahtumamainoksetkin sain tehdä ja suunnitella ihan itse. Oli hauskaa kokeilla tehdä eri tyyppisiä mainoksia. Toinen enemmän aikuisille suunnattu ja toinen vastaavasti lapsille.

Tapahtumapäivien ohjelmaa työstetään edelleen. Voi siis hyvinkin olla, että tapahtumia ja tekemistä tulee vielä lisää!

Tässä nämä tekemäni tapahtumamainokset a4-versioina. 😊