Sopimusvuori Ry kotisivu

Huovutustöitä kartanolla (ja ajatuksia liittyen kartanon näyttelyihin ja itse taitelijoihin.)

 

Hiedanrannan Citykauris tässä moi!

 

Taiteen asialla jälleen. 4.2.2020 käynnistyy Lielahden kartanolla Virpi Kivisaaren näyttely, jossa hänen tekemiään huovutustöitä on esillä helmikuun loppuun asti Kartanokahvila Mielihyvässä. Tällä kertaa sain tutustua taiteilijaan henkilökohtaisesti. Hän on oikein värikäs ja miellyttävä persoona, töidensä näköinen arvokas leidi. Otin kuvia sekä hänen töistään että taiteilijasta itsestään.

Pidän siitä, että täällä järjestetään aina hyvin toisistaan poikkeavia näyttelyitä. Olen nähnyt kaikenlaisia töitä. Erilaisin tekniikoin luotuja maalauksia, useista eri materiaaleista valmistettuja pienveistoksia, monenlaisia- ja aiheisia valokuvia. Näin muutamia esimerkkejä mainitakseni. Virpi Kivisaaren lisäksi olen tavannut henkilökohtaisesti toisenkin taiteilijan, Martta Meriläisen. Hänen hienoja eläinaiheisia piirroksiaan oli esillä viime vuoden marraskuussa. Mielenkiintoista tavata taitelijoita töidensä takaa. Mikään työ ei synny tyhjästä, sen taustalta löytyy aina aito ihminen.

Tässä muutama kuva huovutustöistä sekä Virpi Kivisaaresta itsestään.

 

Virpi Kivisaari
huopatossut
huopakäsineet