Sopimusvuori Ry kotisivu

Tammikuun taidenäyttelyt.

 

Hiedanrannan Citykauris tässä moi!

Nyt olisi alkaneen vuoden piristykseksi tarjolla mielenkiintoisia taidenäyttelyitä Lielahden kartanolla. Näin itsekin taiteiden ystävänä suosittelen kaikille lämpimästi.

Kartanokahvila Mielihyvässä on 2.1.-31.1.2020 esillä taidemaalari Minttu Pakan ihastuttavan värikkäitä canvaspohjille luotuja eläinaiheisia akryylimaalauksia piristämään vähän odottamattoman harmaata tammikuuta. Galleria Muuntotilassa puolestaan on 11.1.-31.1.2020 tarjolla kolmen kuvanveistäjän, Ilai Elias Lehdon, Einari Leskisen ja Leena Reittun, jotka tunnetaan myös nimellä Kollektiivi Hukkaperi, näyttely nimeltään Nurin päin. Siellä voitte käydä ihastelemassa kierrätysmateriaaleista syntyneitä originelleja pienveistoksia.

Laitan pari kuvaa Minttu Pakan näyttelystä, mutta Nurin päin-näyttelystä en saanut otettua kuvia, koska siellä oltiin vielä pistämässä näyttelyä pystyyn kirjoittaessani tätä tekstiä.