Sopimusvuori Ry kotisivu

Joulun toivotukset kartanolta.

 

Hiedanrannan Citykauris tässä moi!

 

Ajattelin toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille lukijoilleni. Ja tietysti myöskin kollegoilleni kartanolla ja ihan kaikille muillekin ihmisille! 😊

2019 kesäkuussa täällä Lielahden kartanolla aloitin. Mielenkiintoiset seitsemän kuukautta nyt siis takana. Aluksi vähän jännitin tätä blogin kirjoittamista, koska en ollut aiemmin kirjoittanut mitään tällaista kaikkien luettavaksi tarkoitettua julkaisua. Mutta kiva on ollut kirjoittaa ja samalla olen päässyt tutustumaan esimerkiksi Hiedanrannan alueeseen ja sen historiaan.

Mukaan on mahtunut myös vaihtelevia työtehtäviä, kuten kesän Puutarhajuhlat ja Tampereen messukeskuksessa järjestetty Kädentaidot-messut. Jännittäviä isoja tapahtumia molemmat. Saa nähdä mitä kaikkea uusi vuosi 2020 tuo tullessaan. Ainakin Sopimusvuori ry täyttää pyöreät 50 vuotta toukokuussa. Tapahtumaa varmastikin tiedossa sitten keväällä.

Ei muuta kuin syökää ja levätkää hyvin joulun pyhinä keräten voimia alkavaa vuotta varten.