Sopimusvuori Ry kotisivu

Hietsun joulumyyjäiset.

 

Hiedanrannan Citykauris tässä moi!

 

Joulu on jo lähes ovella. Itse koen joulun rauhoittumisen aikana. Ei tarvitse kiirehtiä mihinkään tai stressata arjen asioita. Saa vain nauttia olostaan, syödä hyvin ja levätä oikein kunnolla.

Nyt olisi kuitenkin oiva tilaisuus osallistua Hietsun joulumyyjäisiin ennen hiljentymistä omaan joulunviettoon. Kartanokahvila Mielihyvin ja Sopimusvuori ry. järjestävät koko perheen joulumielisen maksuttoman tapahtuman Lielahden kartanolla lauantaina 14.12.2019 kello 12-16.

Paikalta löytyy esimerkiksi Hiedanrannan ja toimintakeskus Sorinan Ohjuri-pajan yhteinen pop-up kahvila. Ohjuri järjestää ryhmätoimintaa Sopimusvuori ry:n asiakkaille ja tulevaisuudessa myös muille yhteistyötahoille. Pajan kautta pääsee tutustumaan kasvatus- ja ohjausalaan opinnollistamisen kautta. Pop-up kahvilan yhteydessä voit tiedustella asiasta lisää tapahtuman järjestäjiltä.

Paikan päällä on piparkakkujen koristelua sadalle ensimmäiselle vieraalle sekä joulutonttujen askartelua kierrätysmateriaaleista. Lisäksi tilaisuudessa on myytävänä laadukkaita käsitöitä, esimerkiksi Sorinan käsityömyymälän tyhjennysmyyntituotteita alennushinnoin. Käsitöiden ohessa tarjolla myös herkullisia leivonnaisia.

 

Tässä vielä muutama jouluinen kuva täältä Lielahden kartanolta. 🙂

 

Kartanon joulukuusi ja koristeet
kartanon joulutonttu
kartanon joulutonttu