Sopimusvuori Ry kotisivu

Kartanon Halloween.

 

Hiedanrannan kauhistuttava Citykauris tässä moi!

 

Marraskuun 1. päivä perjantaina Lielahden kartanolla juhlitaan koko perheen voimin karmivan hauskaa Halloweeniä.

Aamupäivällä Klo. 10-12 tarjolla kaikenlaista hyytävän kivaa puuhaa lapsille, kuten kasvomaalausta, muffinien koristelua, askartelua ja tietysti kaikenlaista säikyttelyä! Tapahtumaan kuuluu kartanon aulassa ilmainen hirvittävän maukas muffini- ja mehutarjoilu. Lisäksi Kartanokahvila Mielihyvässä puistattavan hyviä halloween-herkkuja.

Iltapäivällä klo. 13-15 myös aikuisille tapahtumaa tiedossa. Tamperelainen monipuolinen artisti Ninni Martikainen esiintyy pianon säestämänä. Hänen esityksensä huipentuu Oopperan kummitus-kappaleeseen. Lisäksi tapahtumaan kuuluu Hiedanrannan opastettu kierros. Sitä kautta pääsee tutustumaan kartanon alueen tehdasrakennuksien historiaan ja tulevaisuuteen.

Tapahtuma on kaikille ilmainen ja järjestäjänä toimii Sopimusvuori Ry.

 

Yritin saada vähän halloween-tunnelmaa tällaisella itse ottamallani ja muokkaamallani kuvalla Lielahden kartanosta. 🙂