Sopimusvuori Ry kotisivu

Musiikkia Lielahden kartanossa.

 

Hiedanrannan Citykauris tässä moi!

 

Tiesittekö, että Kartanokahvila Mielihyvästä löytyy soittimia, kuten akustinen kitara ja piano, jotka ovat kaikkien asiakkaiden käytettävissä. Jos musiikillinen inspiraatio iskee vaikkapa kahvikupin ääressä, siitä vaan kitara käteen ja soittamaan. Kahvilassa kävi kesällä eräs pariskunta, jotka ilahduttivat kahvilan väkeä soittamalla ja laulamalla duettona esimerkiksi jazzlaulaja Ella Fitzgeraldin kappaleita. Kuulemani mukaan kaikki kahviossa oikein hiljentyivät kuuntelemaan heidän hienoa esitystään.

Livenä musiikki kuulostaa ehdottomasti aina parhaalta. Siihen liittyy muutakin kuin pelkkä musiikki itsessään. Esityksestä välittyvä tunnelma ja sitä kautta koettu yhteinen hetki elävöittää kokemuksen aivan uudelle tasolle. Sitä unohtaa hetkeksi arkiset murheensa ja kulkeutuu uusiin maailmoihin.

Olen suuri musiikin ystävä, yritän olla mahdollisimman avoin kuuntelemalla kaikenlaista. Soitin aikoinaan itsekin rumpuja. Soittaminen on kiva harrastus. Se on haastavaa mutta samalla myös erittäin palkitsevaa. Itsensä kehittämisestä tulee aina varsin hyvä olo. Kun huomaa oppineensa jotain uutta.

 

Akustinen kitara ja piano