Sopimusvuori Ry kotisivu

Sellupuisto.

 

Hiedanrannan Citykauris tässä moi!

 

Täältä Hiedanrannasta löytyy monimuotoiseksi suunniteltu puistoalue nimeltään Sellupuisto. Sieltä löytyy 9-väyläinen frisbeegolfrata ja koirapuisto. Frisbeegolf vaikuttaa hauskalta puuhalta. Sen juuret ulottuvat 1960-luvulle Pohjois-Amerikkaan. Suomessakin se on kasvattanut tasaisesti suosiotaan. Tänä päivänä frisbeegolf ratoja löytyy jo satoja ympäri maata. Hiedanrannan radalla ei tarvitse olla mikään ammattilainen, radat ovat laadittu myös vasta-alkajille. Suunnittelusta ovat vastanneet Tampereen kaupunki ja Tampereen frisbeeseura ry. Turvallisuuteen on kiinnitetty huomiota, heittoväylä ei saa ylittää kevyen liikenteen väylää. Näin ei pääse tapahtumaan mitään haavereita.

Tärkeintä kuitenkin on, että kaikilla on hauskaa tekemistä yhdessä.

Uskoisin, että Hiedanrannan alueen koiranomistajat ovat olleet tyytyväisiä alkuvuonna 2019 valmistuneeseen koirapuistoon. Se on jaettu kahteen osaan pienemmille ja isommille karvaturreille. Siellä hauvojen turvallisuuteen on kiinnitetty huomiota esimerkiksi rakentamalla portin yhteyteen aidattu eteinen. Näin omistajat saavat tuotua ja vietyä koiransa helpommin alueelle ja sieltä ulos. Puiston maakerroksissa on käytetty ympäristölle ystävällistä kierrätysmaa-ainetta, jota on kaivettu Ratinan alueelta. Puistossa käytetty sora läpäisee hyvin vettä ja soveltuu siten tarkoitukseensa. Koirapuisto on myös valaistu, joten siellä pärjää hyvin vaikkapa syksyn pimenevissä illoissakin.

Siellä kaikki kaikenkarvaiset ystävämme saavat temmeltää sydämensä kyllyydestä.

 

Hiedanrannan frisbeegolf
Hiedanrannan koirapuisto