Sopimusvuori Ry kotisivu

Kädentaitoja Hiedanrannassa.

 

Hiedanrannan Citykauris tässä moi!

 

Hiedanrannassa sijaitsee tällainen Hiedanrannan Paja, jossa työskentelee taiteilijoista ja käsityöläisistä koostuva yhteisö. Siellä toimii esimerkiksi lasipuhaltajia, seppiä, kuvataiteilijoita, puuseppiä, suutareita, muusikoita ja verhoilijoita. Minusta on hienoa, että ihmiset ovat edelleen kiinnostuneita jo muinaisista ajoista asti harjoitetuista ammateista kaiken tämän modernin tietotekniikan ja teknologian aikakaudellakin.

Kuinka jotkut ihmiset osaavatkin luoda käsillään lasista tai puusta jotain niin kaunista ja ajatonta. Aina joskus kuvittelen itseni nikkaroimassa tyylikästä tammipöytää tai jotain muuta vastaavaa. Ehkä vielä joskus tulevaisuudessa, eihän sitä koskaan tiedä.

Kädentaitoja pääsee myös ihastelemaan Kartanokahvila Mielihyvin järjestämissä taidenäyttelyissä. Näyttelyt vaihtuvat kuukausittain ja ovat ilmaisia. Niitä onkin sitten mukava katsella vaikkapa kahvikupin äärellä. Lisäksi kahvilassa pääsee nauttimaan paikan päällä itsetehdyistä leivonnaisista. Kuten herkullisista korvapuusteista tai henkilökohtaisesta suosikistani, mustikkapiirakasta.

Kartanokahvilassa järjestetään tapahtuma nimeltään Kässykahvila marraskuun 30. päivä. Sinne voi ottaa mukaansa esimerkiksi oman keskeneräisen käsityönsä ja jatkaa sitä paikan päällä. Samalla voi saada uusia ideoitakin. Tilaisuudessa on asiantuntija auttamassa.

Kuulostaa mielestäni varsin mukavalta tavalta viettää päiväänsä.

 

Hiedanrannan paja
mustikkapiirakka

 

korvapuustit