Sopimusvuori Ry kotisivu

Puutarhajuhlat 2019.

 

Hiedanrannan Citykauris tässä moi!

 

Tänä vuonna pääsin itsekin osallistumaan puutarhajuhliin työntekijän roolissa. Toimin juhlien somevastaavana päiväsaikaan. En valitettavasti päässyt enää illalla paikan päälle. Joka tapauksessa, otin kuvia paikan päälle saapuneista juhlavieraista ja itse juhla-alueesta, jonka jälkeen päivitin ottamani kuvat sosiaalisen median ihmeellisen maailmaan. Heti juhlien alusta lähtien paikalle saapui väkeä sankoin joukoin. Iloinen ilmapiiri vallitsi livemusiikin soidessa taustalla. Sattui sopivasti vielä kaunis ilmakin, vaikka välillä oli vähän tuulista ja osittain pilvistä, enimmäkseen aurinko kuitenkin paistoi ja lämpöä riitti.

Juhliin saapui paljon lapsiperheitä. Tällainen enimmäkseen ulkoilmatapahtuma on hyvä keino viettää aikaa yhdessä perheenä ja tutustua samalla uusiin ihmisiin ja saada uusia kokemuksia. Alueella oli runsaasti aktiviteetteja, esimerkiksi Valokuvausseuran järjestämä valokuvauspiste, performanssiesityksiä, livemusiikkia, kuntoilua ulkoilmassa. Lisäksi paikalle tuotiin mainioita kaikenkarvaisia koirakamuja ihmisten rapsuteltaviksi.

Kartanon sisätiloissa, toimistomme ulkopuolelle kerääntyi kaikenikäisiä ihmisiä puuhastelemaan. Siellä he pitkin päivää askartelivat kaikenlaista, esimerkiksi värikkäitä origameja, jotka esittivät uhanalaisia eläimiä. Touhukkaita ääniä kantautui pitkin päivää. Mukavaa, että kaikki halukkaat saivat mielekästä ja myös opettavaista tekemistä yhdessä. Laitan linkin sivustolle, jonka kautta pääsee opetusvideoihin, joissa näytetään kuinka origamit syntymät.

 

Kuvia juhla-alueelta

 

 

Kuvia origameista ja lupaamani linkki opetusvideoihin.

Päästyäsi Kulttuuri Tampereen sivustolle, klikkaa videoiden oikealla olevaa nuolinäppäintä, niin pääset opetusvideoihin.

Opasvideot origameihin (susi, naali, norppa, lokki ja ripsisiippa):

https://www.youtube.com/channel/UCFIrKrqXaBrtSM0njFcX_LA