Sopimusvuori Ry kotisivu

Kuvia Lielahden kartanon lähialueilta.

Hiedanrannan Citykauris tässä moi!

 

Tajusin juuri, että olen ollut vähän hölmö. Kaiken tämän tohinan keskellä olen kokonaan unohtanut näyttää teille kuvia Lielahden kartanosta ja Hiedanrannasta. Onhan olemassa sanontakin: Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. En allekirjoita tätä aivan täysin, sillä itse pidän sekä kirjoittamisesta että kuvaamisesta. Mutta kieltämättä ne täydentävät hyvin toisiaan.

Joka tapauksessa, vähän kuljeskelin uudelleen näillä seuduilla kuvaillen samalla kaikenlaista. Nyt voin näyttää teille kuvia asioista, joista olen jo kirjoittanut. Kaikkea ei yksinkertaisesti voi vain kuvata sanoin. Joskus asiat on nähtävä myös omin silmin. Kuten vaikkapa villiviinit, jotka ympäröivät Lielahden kartanoa. Tai vanhat arvokkaat puut, joita kasvaa kartanon puiston alueella. Tai näkymä kauniille Näsijärvelle, josta näkee aina Tampereen keskustaan saakka. Ja niin edelleen.

Vastaisuudessa lupaan näyttää myös kuvia kaikesta mistä kirjoitan.