Sopimusvuori Ry kotisivu

Hiedanrannan Citykauris

”Terve! Minä olen Hiedanrannan kauris, mutta Hietsun Citykauriiksi minua kutsutaan. Minut tunnistaa komeista sarvistani ja siitä, että välillä laukkaan huomioliiveissäni ylivilkkaana sinne tänne – tai sitten istun hiljaa jossakin nurkassa hörppimässä kahvia. Aina ei jaksa olla nimittäin innokas ja energinen, joinakin päivinä saa myös laiskottaa.

Ennen Hietsuun tuloa pyörin tuolla kaupungilla, milloin missäkin laumoissa, joskus huonoissakin porukoissa. Ihmisten pihoilta syötiin pilaantuneita omenoita ja sen sellaista. Päämäärätön kavioiden kuluttaminen alkoi kuitenkin kyllästyttää ja monesti tuntui, että pitäisi löytää uusi lauma ja elämälle suunta. Eräänä päivänä, Lielahden takamailla harhaillessani, tupsahdin yllättäen tänne kartanon pihoille. Hämmästykseni oli suuri, kun minua ei ajettukaan pois, vaan otettiin lämpimästi vastaan. Eikä minua liioin kohdeltu kuin avutonta kauriinvasaa, vaan pääsin tekemään mielekkäitä asioita hyvässä seurassa. Ruokakin oli parempaa.

Hiedanrannan työvalmennuksessa olen päässyt kokeilemaan niin asiakaspalvelua Kartanokahvilassa, tapahtumajärjestämistä ja markkinointia Konttuurissa, kuin kiinteistöhuoltoa Pehtooreissa. Olen kokenut onnistumisen tunteita ja oppinut järjestelmällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä, sekä tunnistamaan voimavarani. Jos minulta nyt kysyttäisiin miksi tulin Hietsuun, vastaisin tulevaisuuden tuoneen minut tänne. Seuraavaksi pitäisikin yrittää saada sopimukselle jatkoa.”