Työvalmennusyksikkö Hiedanranta

Työvalmennusyksikkö sijaitsee Hiedanrannassa, Lielahden kartanossa. Hiedanranta on uusi kehittyvä tulevaisuuden kaupunginosa Näsijärven rannalla. Työvalmennusyksikkö Hiedanranta tarjoaa valmentavaa kuntouttavaa työtoimintaa ja psykososiaalisen tuen palveluita. Työvalmennusyksiköstä löytyy kolme sisäistä tiimiä, joissa kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat voivat toimia. Tiimit ovat: Kartanokahvila Mielihyvin, Konttuuri ja Pehtoorit. 

  • Kartanokahvilassa tehdään asiakaspalvelua, kassatyöskentelyä, leipomista ja tilauskahvituksia. Kahvila toimii myös kulttuuritilana vaihtuvine taidenäyttelyineen. Kahvilan toimesta hoidetaan myös somistusta hyödyntämällä hävikkikukkia ja hoitamalla kartanon sisäkukkia. 
  •  Konttuurissa tehdään taloushallintoon, viestintään, markkinointiin, tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen liittyviä työtehtäviä. Sopimusvuori ry:n jäsenlehti tuotetaan kaikkine työvaiheineen Konttuurissa. 
  • Pehtooreissa tehdään kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotehtäviä. Huolehditaan Kartanon aula- ja vahtimestaripalveluista. Keväästä syksyyn työskennellään myös syötävän puiston ja kasvihuoneiden parissa. Vieraslajien torjuntaa tehdään myös kartanon maa-alueella. 

Työvalmennusyksikkö Hiedanrannassa on mahdollisuus suorittaa seuraavat osatutkinnot:

  • Liiketoiminnan perustutkinnosta tutkinnon osat tapahtumatuotanto ja työyhteisössä toiminen
  • Liiketoiminnan ammattitutkinto; Aula- ja monipalvelut (vahtimestari) osatutkinto
  • Kahvilapalvelut osatutkinto ja ravitsemuspalveluissa toiminen osatutkinto ravinto- ja cateringalan perustutkinnosta
  • Piha- ja ulkoalueiden hoito -osatutkinto kiinteistöhuollon perustutkinnosta

Työvalmennusyksikkö sijaitsee kauniilla puistoalueella suurien tammien katveessa. Ympäristö on luonnonläheinen ja rauhallinen, jossa vuodenaikojen vaihtuminen näkyy kauniisti. Työvalmennusyksikön toimintaa kehitetään yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja teemme yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Viranomaisen hyväksymä ja valvoma sosiaalipalvelu.

Yhteystiedot

Tehdaskartanonkatu 38
33400 Tampere

Työvalmennusyksikkö Hiedanranta

ma-to klo 9-16, pe klo 9-15

Kartanokahvilan aukiolot
Tiistai-perjantai klo 10-16, lauantai 11-17

puh. 044 4554 770

Pysäkit Lielahdessa: Lielahti D (1016) ja Lielahden koulu (1018