Sopimusvuori Ry kotisivu

Avoimet ovet 13.9.2018

Walonkulman Klubitalo tarjoaa mielenterveyskuntoutujille arkipäiviin tekemistä ja sisältöä elämään. Klubitalo sijaitsee Matti Alangon kadulla Hämeenlinnassa. Walonkulma järjestää toimintaa monipuolisesti ja ottaa toiminnassaan huomioon asiakkaan terveydentilan ja haasteet.

Walonkulma järjesti avoimet ovet syyskuussa 2018. Avoimet ovet on tarkoitettu erityisesti niille, jotka kokevat tarvitsevansa apua ja tarvittavaa tukea elämässä. Avoimissa ovissa kävijämäärä oli 47 henkilöä. Walonkulma on talona hyvin suunniteltu ja toimiva kokonaisuus. Siellä ohjaajat opastavat ja tukevat mielenterveyskuntoutujaa eteenpäin elämässä ja tahtovat auttaa arjessa selviytymisessä. Avoimissa ovissa ideana on se, että hoitoa tai tukea elämässä tarjotaan kaikille niistä kiinnostuneille. Ohjaajat kunnioittavat jokaista ihmistä yksilönä ja antavat hyviä neuvoja mielenterveyskuntoutujille.

Kaiken kaikkiaan Walonkulman Klubitalo on hyvä toimintamuoto mielenterveyden tukemiseksi.

Kirjoittanut Walonkulman jäsen