Sopimusvuori Ry kotisivu

Hahmotelmia kodiksi- näytelmä ja työpaja 22.5.2018 @ kumppanuustalo hämeenlinna

Blogikirjoitus Walonkulman Klubitalo

Tuli paettua lämpöä tiistaina 22.5.2018 Kumppanuustalon Pysäkin auditorioon yhteistyöprojektina  FinFami-Kanta-Hämeen mielenterveysomaiset ry:n ja Walonkulman  järjestämää teatteriesitystä seuraamaan. Esityksen järjesti kotiteatteriprojekti. Itsekin paljon kotiasioita miettivänä oli kiinnostavaa nähdä millainen näkemys esiintyjillä oli aiheesta.

Aluksi oli vaikea päästä kiinni juoneen, mikäli tässä sellaista olikaan. Kuitenkin taustalla oleva piirtäjä ja varsinkin musiikki tukivat hyvin tätä eräänlaista unelma/fantasia tyylistä kuvaelmaa. Viittaukset turvallisuus- ja kiinteistöhuoltoammattilaisiin ja varsinkin Kelan monologiin toivat haaveilusta takaisin maan pinnalle, yhteistä hauskanpitoa kuitenkaan unohtamatta. Aihe monimuotoinen, mutta jokainen sai tuoda omia näkemyksiään esille, omassa mittakaavassaan.

Esitys oli tulkinnanvarainen, mutta järkevä ja jännittäväkin. Katsojatkin saivat jakaa oman näkemyksensä ulkona järjestetyssä työpajassa. Siellä me porukassa juhlittiin ja peukkuja pyydysteltiin.

Näihin kuviin ja tunnelmiin

Vesa, katsoja ja Walonkulman Klubitalon jäsen.