Sopimusvuori Ry kotisivu

Walonkulman Avoimet Ovet 18.4.2018

Avoimet ovet onnistuivat hienosti, vierailijoita kävi vieraskirjan mukaan 104 henkilöä. Walonkulman jäsenten vastuulla oli mm. esitellä taloa ja kertoa toiminnoista eri tiimeissä, yhdessä myös keiteltiin vieraille kahvia, laitettiin esille tarjottavia ja mikä tärkeintä pidettiin vieraille seuraa kahvipöydässä. Ennen avoimia ovia siivottiin yhdessä talkoovoimin koko Walonkulma! Koko talo puhalsi hienosti yhteen hiileen, joten SUURI KIITOS kuuluu jäsenille onnistuneesta päivästä! Kiitos myös vierailijoille, kun lähditte runsain määrin ja avoimin mielin tutustumaan Walonkulman Klubitaloon.

Kirjoittanut Walonkulman Klubitalon jäsen Arto ja sihteerinä toiminut Satu

Vierailijat osallistuivat myös yhteisötaiteen tekemiseen Walonkulman Klubitalolla, aiheena unelmat.