Sopimusvuori Ry kotisivu

ETUSIVU

Walonkulman Klubitalo toteuttaa kansainvälistä klubitalomallia. Toiminnan tarkoituksena on tarjota osatyökykyisille henkilöille mahdollisuus työhön, opiskeluun ja aktiivisempaan elämään yhteiskunnassa.

Klubitalotoiminta koostuu toiminnallisesta, aktiivisesta päivästä, erilaisista työ- ja koulutusmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan toiminnasta. Toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Jäsenillä on mahdollisuus käydä Klubitalolla valitseminaan päivinä omien tarpeidensa ja voimavarojensa mukaan. Klubitalotoiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja jäsenet sekä henkilökunta ovat keskenään tasa-arvoisia. Klubitalo ei toimi ilman aktiivisia jäseniä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Walonkulman Avoimet Ovet 18.4.2018

Avoimet ovet onnistuivat hienosti, vierailijoita kävi vieraskirjan mukaan 104 henkilöä. Walonkulman jäsenten vastuulla oli mm. esitellä taloa ja kertoa toiminnoista eri tiimeissä, yhdessä myös keiteltiin vieraille kahvia, laitettiin esille tarjottavia ja mikä tärkeintä pidettiin vieraille seuraa kahvipöydässä. Ennen avoimia ovia siivottiin yhdessä talkoovoimin koko Walonkulma! Koko talo puhalsi hienosti yhteen hiileen, joten SUURI KIITOS kuuluu jäsenille onnistuneesta päivästä! Kiitos myös vierailijoille, kun lähditte runsain määrin ja avoimin mielin tutustumaan Walonkulman Klubitaloon.

Kirjoittanut Walonkulman Klubitalon jäsen Arto ja sihteerinä toiminut Satu

Vierailijat osallistuivat myös yhteisötaiteen tekemiseen Walonkulman Klubitalolla, aiheena unelmat.

Walonkulman Klubitalon esittelyvideo

Vuoden vaihteessa aloitimme yhteistyönä Stagen kanssa tekemään Walonkulman esittelyvideota. Esittelyvideo valmistui maaliskuun lopussa ja voi, että se oli upea, joten suuri KIITOS Stagen porukalle, jotka lähtivät innostunein mielin kuvaamaan videota! Suuri kiitos myös meidän jäsenille, jotka lähtivät rohkeasti toteuttamaan ja miettimään videon kulkua. Videoon pääset tutustumaan  meidän nettisivuilta.

 

Mitä tänään syötäisiin?

Tämän päivän askarteluprojektin tuloksena saimme vihdoin ja viimein ruokatoiveboxin. Joten jos mieli tekee jotain superhyvää herkkuruokaa (tai arkista perustavaraa 😉 ), tänne voi laittaa toiveita tulemaan, ruokatoiveboxi löytyy Kajosta. Tämä boxi toteutui jäsenen taitavissa käsissä! 

 

 

 

 

 

 

 

Tiikerikakkua synttärisankarilta helmikuun synttärisankareille

Tänään keittiöstä kantautui tiikerikakun tuoksua, kun jäsenemme kävi leipomassa synttäritarjottavaa talon jäsenille. Onnea Karille 52 vuosipäivän johdosta sekä muille helmikuun synttärisankareille, kakku maistuu varmasti huomenna kaffen kera.