Sopimusvuori Ry kotisivu

Päivä Hoivislaisten käsissä

 

Keskiviikkona 12.9. Sorinassa oli Hoivispajalaisten järjestämä hemmottelupäivä. Hemmoteltaviksi kutsuimme Hervannasta Kaarisillan asiakkaita. Hoivislaiset olivat suunnitelleet päivän hyvin etukäteen, joten hemmottelupäivänä kaikki sujui mutkattomasti. Päivän aikana oli mahdollista saada rentouttavaa hierontaa joko hierontatuolilta tai itse hoivislaisilta. Hoivispajassa sijaitsi käsienhoitopiste, jossa oli mahdollista saada käsikylpy, käsien rasvaus ja kynsien leikkaus. Kaikista mahtavinta oli, että jopa miehetkin osallistuivat käsien hoitoihin! 😊 Halukkaat saivat myös väriä kynsiinsä hoivislaisten kynsienlakkauspisteellä sekä mittauttaa verenpaineensa mittauspisteellä. Ennen ruokailua oli tehokas kuminauhajumppa. Ruokailun yhteydessä oli kahvitarjoilu, jonka kruunasi suussa sulavat mokkapalat. NAM! Ruokaa sulateltiin lopuksi rauhallisesti rentoutuksessa, jossa soitettiin ihanaa, rauhallista musiikkia ja luettiin rauhallista mielikuvitusmatka-tarinaa.

Lopuksi vierailta kerättiin päivästä palaute. Vieraat olivat viihtyneet ja päivästä oli jäänyt heille hyvä ja rentoutunut fiilis. Kaikki tulisivat palauteen mukaan uudestaan.

Suunnitteilla on samanlainen päivä Sorinan omalle väelle ja kuka tietää, kenties vielä muillekkin… 😉