Sopimusvuori Ry kotisivu

TUTUSTU SORINAAN

TERVETULOA SORINAAN

Sorina on kaupungin sydämessä sijaitseva sosiaalisen kuntoutuksen ja kuntouttavan työtoiminnan toimipiste. Valoisat tilamme ovat esteettömät, yhdessä kerroksessa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimintamme on kohdennettu aikuisille, jotka tarvitsevat sosiaalista kuntoutusta, osallisuutta vahvistavaa kuntouttavaa työtoimintaa tai työhön ja koulutukseen suuntaavaa kuntouttavaa työtoimintaa.

Lisäksi palvelumme tarjoaa päivätoimintaa yli 65-vuotiaille mielenterveyskuntoutujille Hoivis-pajan tukemana. Hoivis-pajassa hoiva-alasta kiinnostuneet asiakkaat saavat valmiuksia edetä kohti opiskelu ja/tai työelämää yli 65-vuotiaiden mielenterveyskuntoutujien parissa tapahtuvan käytännön harjoittelun kautta.

Lue lisää

Ajankohtaista

Kurkistus ATK:n ihmeelliseen maailmaan

 

 

Atk ryhmäläisten puuhastelua

 

”Edessäs` kaikki tieto on sulla.

Voit minne tahansa tiedostoon tulla,

ovet avata virtuaalimaailmaan,

näkymättömään ja olevaan.

 

Voit katsoa henkilötietosi omat tai

hakea Alppien maisemat somat tai

puhua mutkaista sähkökieltä ja

löytää uuden ystävän sieltä.”

 

 

Katkelma Rauni Rauthovin runosta

 

(Runo kokonaisuudessaan on Eläkeliiton Tunne mieli -toiminnan syksyllä 2017 järjestämän ”Mielen valo ja varjot” -runokilpailun satoa.)

Sorinan avoimet ovet tiistaina 2.10 klo 13-15

 

Sorina avaa jälleen ovensa tiistaina 2.10 klo 13 -15 ! Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaamme ja tiloihimme. Jokainen vieras saa yhden arvan, jolla voi voittaa lämpöisiä palkintoja tulevan syksyn ja talven varalle 😉 Tarjoamme myös pientä purtavaa sekä kahvia/teetä ja mehua. Halukkaat voivat myös kokeilla, kuinka luonnistuu mutkikkaan radan suorittaminen ”kännilasit” päässä 🙂

Kutsu mukaan myös kaverisi, kaimasi sekä muutkin tuttavasi!

Näkemisiin!!
Terveisin Sorinan poppoo

Päivä Hoivislaisten käsissä

 

Keskiviikkona 12.9. Sorinassa oli Hoivispajalaisten järjestämä hemmottelupäivä. Hemmoteltaviksi kutsuimme Hervannasta Kaarisillan asiakkaita. Hoivislaiset olivat suunnitelleet päivän hyvin etukäteen, joten hemmottelupäivänä kaikki sujui mutkattomasti. Päivän aikana oli mahdollista saada rentouttavaa hierontaa joko hierontatuolilta tai itse hoivislaisilta. Hoivispajassa sijaitsi käsienhoitopiste, jossa oli mahdollista saada käsikylpy, käsien rasvaus ja kynsien leikkaus. Kaikista mahtavinta oli, että jopa miehetkin osallistuivat käsien hoitoihin! 😊 Halukkaat saivat myös väriä kynsiinsä hoivislaisten kynsienlakkauspisteellä sekä mittauttaa verenpaineensa mittauspisteellä. Ennen ruokailua oli tehokas kuminauhajumppa. Ruokailun yhteydessä oli kahvitarjoilu, jonka kruunasi suussa sulavat mokkapalat. NAM! Ruokaa sulateltiin lopuksi rauhallisesti rentoutuksessa, jossa soitettiin ihanaa, rauhallista musiikkia ja luettiin rauhallista mielikuvitusmatka-tarinaa.

Lopuksi vierailta kerättiin päivästä palaute. Vieraat olivat viihtyneet ja päivästä oli jäänyt heille hyvä ja rentoutunut fiilis. Kaikki tulisivat palauteen mukaan uudestaan.

Suunnitteilla on samanlainen päivä Sorinan omalle väelle ja kuka tietää, kenties vielä muillekkin… 😉

Musiikkitapahtuma: Tuomas Kiiski Quartet Sorinassa

Tuomas Kiiski Quartet esiintyymässä yleisölle.

28.8. meille Sorinaan tuli esiintymään Tampereen ammattikorkeakoulusta Tuomas Kiiski Quartet. Yleisö koostui sorinalaisista, hoivispajalaisista sekä kaarisiltalaisista. Yhtye soitti viulua, klassista kitaraa sekä kontrabassoa ja he kertoi, että heidän kokoonpanonsa oli hyvin harvinainen näillä soittimilla. Yhtyeen solisti lauloi englanniksi sekä saksaksi henkeäsalpaavasti. Esitystä oli ihana kuunnella. Yhtyeellä on vielä paljon annettavaa musiikista kiinnostuneille, sillä he olivat nyt jo erittäin taitavia.

Lähetämme lämpimät kiitokset esityksestä!