Mukaan toimintaan

Olet lämpimästi tervetullut mukaan kaikkeen toimintaamme!

Jäseneksi

Sopimusvuori ry:n jäsenenä saat mahdollisuuden olla mukana yhdistyksen toiminnassa, vahvistamassa yhteisöllisyyttä, yhteenkuuluvuutta ja yhdessä tekemistä mielenterveyden edistämiseksi. Jäsenmaksu on vain 5€ vuodessa.

Töihin tai opiskelemaan

Onko koulutuksesi;

  • sairaanhoitaja
  • lähihoitaja
  • sosionomi
  • toimintaterapeutti
  • työhönvalmentaja
  • johtaja
  • artesaani
  • tai muu tehtäviimme soveltuva koulutus?

Tai haluatko tulla opiskelemaan em. ammatteja?

Sopimusvuori ry tarjoaa työnantajana/opiskelupaikkana laajan kattauksen erilaisia sosiaali- ja terveydenhuollon tehtäviä. Meillä toimii perehdytys ja kaikki saavat kehittää toimintoja avoimessa ilmapiirissä.

 

Kartanokahvila Mielihyvin

Kartanokahvila Mielihyvin on osa Hiedanrannan työvalmennusyksikköä.

Kartanokahvila Mielihyvin tarjoaa tapahtumia ja mukavaa yhteistä tekemistä, toimii koko Sopimusvuoren infopisteenä ja vapaaehtoistoiminnan pääpaikkana. Kahvilan terassilla olet osana kaunista järvimaisemaa, näkymä avautuu kohti Näsinneulaa.

Seuraa tapahtumatiedotusta ja päivän tarjouksia Kahvilan Facebook-sivuilta.

Palveluihin

Sopimusvuori ry tuottaa Tampereella sosiaalisen kuntoutuksen ja kuntouttavan työtoiminnan palveluja viidessä yksikössä. Klubitalomme, jotka ovat matalan kynnyksen jäsenyhteisöjä, toimivat sekä Tampereella että Hämeenlinnassa.

Pidämme lähtökohtana palvelunkäyttäjien erilaisia tarpeita ja pyrimme löytämään ratkaisuja tarpeiden tyydyttämiseksi. Yhdistys palvelee asiakkaitaan valikoimatta heitä, jotka tarvitsevat tukea sosiaalisissa ja mielenterveydellisissä haasteissaan riippumatta iästä, sukupuolesta tai etnisestä taustasta. Palvelusta riippumatta kaikissa huomioidaan laatu- ja vaikuttavuus -näkökulmat ja toimintaa arvioidaan ja kehitetään valittujen mittareiden avulla.

Vapaaehtoiseksi

Antamalla aikaasi voit saada myös itsellesi hyvää mieltä! Sopimusvuori ry:n yksiköt eri puolilla Tamperetta sekä Hämeenlinnassa tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia vapaaehtoistoimintaan.

Yhteistyökumppaniksi

Me Sopimusvuori ry:ssä olemme avoimia erilaiselle yhteistyölle ja kumppanuuksille, olipa kyse palvelujen kehittämisestä, tutkimusyhteistyöstä, yhteisten tapahtumien tai kampanjoiden järjestämisestä, tilakumppanuudesta, verkostoyhteistyöstä jne. Tehdään yhdessä!