Sopimusvuori Ry kotisivu

Uskalla puhua, malta kuunnella

 

 

Tulossa Hiedanrantaan loppu syksystä!

 

PANEELIKESKUSTELUJEN SARJA – ”Uskalla puhua, malta kuunnella”

Hiedanrannassa alkaa räväkkä paneelikeskustelujen sarja polttavan kuumista aiheista!

Nykyaikana enemmän ja enemmän tapetilla olevat teemat kuten mielenterveys, hyvinvointi, lääkitys, kuntouttava työtoiminta yms, tarvitsevat kunnollista tuulettamista ja debatointia. Sopimusvuori ry haluaa nostaa kissoja pöydille. Tarkoitus on käydä syvälle edellä mainittuihin teemoihin, puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja saada aikaan hedelmällistä, jos välillä tiukkaakin, dialogia ja pohdintaa.

Kutsumme paneeleihin sosiaali- ja mielenterveysalan ammattilaisia, palveluiden asiakkaita, kokemusasiantuntijoita kuntoutujia sekä sinut! Paneeleihin toivotaan myös yleisön osallistuvan ja keskustelujen aiheita pyydetään kaikkien kiinnostuneiden ehdottavan edellä mainittuihin teemoihin liittyen. Paneelit pidetään Hiedanrannan Kartanolla, kartanokahvila ”Mielihyvin” tiloissa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

Tervetuloa ottamaan kantaa, keskustelemaan ja vaikuttamaan mielipiteisiin; koska hyvinvointi koskee meitä kaikkia!